Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ninjas del Oeste (802210) - Ciberturtles Team (433711) » 486869221: T44/J1/VII

Liga 486869221 Información oficial sobre el partido 486869221 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.209 (38245)

paniciri f.c Alineación oficial del equipo 'paniciri f.c' en el partido 0 - 3 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
0 - 1 Alfredo Marco Pira (38')
0 - 2 Gonzalo Saura (43')
0 - 3 Alfredo Marco Pira (78')
paniciri f.c Alineación oficial del equipo 'paniciri f.c' en el partido 0 - 3 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
paniciri f.c Alineación oficial del equipo 'paniciri f.c' en el partido 1 - 1 Ciberturtles Team Alineación oficial del equipo 'Ciberturtles Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,1 % 3,2 % 17,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

paniciri f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25, Miroslav Páleník arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): paniciri per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Baptiste Juignet va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 202 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): En Anicetu Irureta de paniciri es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 51, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gino Belardinelli de paniciri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rodrigo Noguera de paniciri es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Salva Ferra de la Mola de paniciri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Rodrigo Noguera de paniciri va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Salva Ferra de la Mola no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Ciberturtles Team

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): El contraatac de Ciberturtles va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Alfredo Marco Pira va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 1!
  • 185 Minuto 43 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 43 minuts, el tirador de faltes del Ciberturtles va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gonzalo Saura, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 140 Minuto 78 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Ciberturtles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfredo Marco Pira va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ladislav Rolínek, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Ciberturtles van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Giacomo Butti va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Ciberturtles van sortir al contraatac amb encert al minut 61, però Ladislav Rolínek no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ciberturtles la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 31 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a David Auseron, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.