Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PERLA FC (1365442) - Kruger National Park (1463003) » 486868820: T44/J1/VII

Liga 486868820 Información oficial sobre el partido 486868820 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.202 (38238)

PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 0 - 2 Centollo F.C. Alineación oficial del equipo 'Centollo F.C.' en el partido
0 - 1 Piermarco Mollica (59')
0 - 2 Marcelo Walker (66')
PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 0 - 2 Centollo F.C. Alineación oficial del equipo 'Centollo F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
PERLA FC Alineación oficial del equipo 'PERLA FC' en el partido 2 - 1 Centollo F.C. Alineación oficial del equipo 'Centollo F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PERLA FC

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): PERLA FC va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Pimentel en un 1 contra 1 amb el porter Paw Martinussen, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Danilo Cardozo va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Alois Federspiel de PERLA FC va intentar batre la porteria rival al minut 62 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): En Roger Fortiana ocupà el lloc d'en Shachar Gilo al 42 minuts, dos minuts després que el jugador de PERLA FC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Centollo F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Centollo prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Piermarco Mollica.
  • 142 Minuto 66 (Gol de contra por la izquierda): En Marcelo Walker va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 27 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Centollo va anar a parar a la dreta de l'atac on en Roberto Falchieri, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Jukka Kaislasuo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Centollo va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roger Fortiana va desviar el xut final de Piermarco Mollica després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Güz Gürçay estava fent un bon partit.