Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hueber (488289) - Manchego f.c (438441) » 486868215: T44/J4/VII

Liga 486868215 Información oficial sobre el partido 486868215 en Hattrick

30.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VII.191 (38227)

Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 0 - 2 Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido
0 - 1 David Ginestera (28')
0 - 2 Óscar Badorrey (70')
Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 0 - 2 Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hueber Alineación oficial del equipo 'Hueber' en el partido 1 - 1 Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,2 % 6,6 % 72,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hueber

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 19 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Hueber va anar a parar a la dreta de l'atac on en Txema Villalba, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Stefan Nilsson va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tuomas Hallia va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Cantera del Triatlón

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a David Ginestera quedar desmarcat i marcar per a Triatlón al minut 28. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 184 Minuto 70 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Triatlón per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 70. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Óscar Badorrey. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Óscar Badorrey al minut 5 semblava entrar, però Heribert Davó va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Viorel-Marian Codiţă, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Viorel-Marian Codiţă va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Viorel-Marian Codiţă es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo Enasteasu de Triatlón la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Martín Ludeiro de Triatlón va abandonar el terreny de joc després de 80 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillermo Ortiz Molina va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, OK potente): Santiago Hormaza no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.