Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Manchego f.c (438441) - yamosganaovuelve (991571) » 486868210: T44/J3/VII

Liga 486868210 Información oficial sobre el partido 486868210 en Hattrick

23.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VII.191 (38227)

Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido 3 - 2 Guerra Team Alineación oficial del equipo 'Guerra Team' en el partido
Pablo Enasteasu (21') 1 - 0
1 - 1 Israel Virués (27')
Óscar Badorrey (53') 2 - 1
David Ginestera (79') 3 - 1
3 - 2 Nuño Candamo de Tablas (84')
Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido 3 - 2 Guerra Team Alineación oficial del equipo 'Guerra Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cantera del Triatlón Alineación oficial del equipo 'Cantera del Triatlón' en el partido 3 - 0 Guerra Team Alineación oficial del equipo 'Guerra Team' en el partido
Tiene un resultado normal 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cantera del Triatlón

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Pablo Enasteasu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Triatlón.
  • 124 Minuto 53 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 53 que va permetre a l'equip local marcar el 2 - 1. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Óscar Badorrey llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Triatlón pel centre va donar un gran resultat: el gol de David Ginestera va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Triatlón va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 34 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Hodei Núñez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 39 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Santiago Hormaza va estar a punt d'acabar en gol al minut 39, però el porter visitant José Leonardo Pires va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Triatlón van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Hodei Núñez, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Óscar Badorrey, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Martín Ludeiro de Triatlón va abandonar el terreny de joc després de 68 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Guillermo Ortiz Molina va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Hodei Núñez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir David Traves.

Guerra Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Guerra va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Isidoro Goicolea, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Israel Virués que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 151 Minuto 84 (Gol por el centro): Guerra van mostrar una bona compenetració quan al minut 84 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Nuño Candamo de Tablas va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 69, Higini Agulló de Guerra va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Isidoro Goicolea de Guerra va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.