Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atl. calandracas (1457205) - La Jana FC (795355) » 486867170: T44/J9/VII

Liga 486867170 Información oficial sobre el partido 486867170 en Hattrick

04.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VII.172 (38208)

atl. calandracas Alineación oficial del equipo 'atl. calandracas' en el partido 1 - 1 The PiLtRiS C.F Alineación oficial del equipo 'The PiLtRiS C.F' en el partido
0 - 1 Mikołaj Jędrzejowski (7')
David Cólliga (71') 1 - 1
atl. calandracas Alineación oficial del equipo 'atl. calandracas' en el partido 1 - 1 The PiLtRiS C.F Alineación oficial del equipo 'The PiLtRiS C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
atl. calandracas Alineación oficial del equipo 'atl. calandracas' en el partido 2 - 1 The PiLtRiS C.F Alineación oficial del equipo 'The PiLtRiS C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atl. calandracas

Goles Goles

  • 112 Minuto 71 (Gol por la izquierda): calandracas equilibrava la balança al minut 71. En David Cólliga, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El calandracas va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Heriberto Rodriguez la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): calandracas van sortir al contraatac amb encert al minut 31, però Gaspar Santaeulària no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 213 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Jorge Barcelona de calandracas va intentar batre la porteria rival al minut 67 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 3 (Lesión grave): Ivano Tessarin, de calandracas, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Heriberto Rodriguez el va substituir.

The PiLtRiS C.F

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): Amb 7 minuts jugats, Mikołaj Jędrzejowski de PiLtRiS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Jacinto Xavier quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Laro Pelayo, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fedor Nikodimov després de 49 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Laro Pelayo va poder desviar-lo a córner.
  • 286 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 58, un contraatac del PiLtRiS no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Blaž Potočki perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raul Correia de PiLtRiS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 18 (Lesión leve): En Lucas Milano ocupà el lloc d'en Mikołaj Jędrzejowski al 18 minuts, dos minuts després que el jugador de PiLtRiS quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.