Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHATILLA (1334641) - Sangrevil FC (313014) » 486866218: T44/J10/VII

Liga 486866218 Información oficial sobre el partido 486866218 en Hattrick

11.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VII.155 (38191)

CHATILLA Alineación oficial del equipo 'CHATILLA' en el partido 0 - 2 AdG Barcelona Alineación oficial del equipo 'AdG Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHATILLA Alineación oficial del equipo 'CHATILLA' en el partido 0 - 1 AdG Barcelona Alineación oficial del equipo 'AdG Barcelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHATILLA

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): El CHATILLA va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 19, però en Carsten Palme va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de CHATILLA va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marco Degiacomi, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 286 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Raúl López va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marco Degiacomi.

AdG Barcelona

Goles Goles

  • 135 Minuto 6 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Radomir Aksentić va demostrar la seva experiència quan al minut 6 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 0 - 1. És un murri!
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Dante Canals la va rematar Radomir Aksentić amb una magnífica volea que va fer pujar per a AdG el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Gosław Krauz de AdG va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 18 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 236 Minuto 39 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alexander Spirov no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dante Canals estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramón María Muñoz Miralles de AdG amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Fərid Abbasov va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Albert Surdé.