Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entreparques United (436161) - Real Sevis 88 (440077) » 486865805: T44/J4/VII

Liga 486865805 Información oficial sobre el partido 486865805 en Hattrick

30.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VII.148 (38184)

Entreparques United Alineación oficial del equipo 'Entreparques United' en el partido 4 - 1 Berserkers Blanes Alineación oficial del equipo 'Berserkers Blanes' en el partido
0 - 1 Sławomir Opolski (5')
Szilvánusz Lőrincsik (37') 1 - 1
Virgolino da Silva (79') 2 - 1
Mark Belousov (88') 3 - 1
Sjaak Lagemaat (89') 4 - 1
Entreparques United Alineación oficial del equipo 'Entreparques United' en el partido 4 - 1 Berserkers Blanes Alineación oficial del equipo 'Berserkers Blanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Entreparques United Alineación oficial del equipo 'Entreparques United' en el partido 3 - 0 Berserkers Blanes Alineación oficial del equipo 'Berserkers Blanes' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entreparques United

Goles Goles

  • 113 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors del Entreparques amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 37, deixant Szilvánusz Lőrincsik en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Entreparques prenia la batuta de l'encontre al minut 79, quan en Virgolino da Silva va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 88 (Gol de falta): Als 88 minuts, Mark Belousov va ampliar l'avantatge de Entreparques amb un 3 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Entreparques pel centre va donar un gran resultat: el gol de Sjaak Lagemaat va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Entreparques per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zirak Eghtesad, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Mark Belousov va estar a punt de marcar al minut 34 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Entreparques per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Sjaak Lagemaat va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Entreparques Sjaak Lagemaat quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Zirak Eghtesad l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Berserkers Blanes

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): Sławomir Opolski va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 5 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Damien Sénicourt de Berserkers va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Erlantz Urtasun que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Ivan Karadzhov va marcar al minut 39 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 Pol Copoví va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Enrico Mauro Giunta va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72, Ivan Karadzhov de Berserkers es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.