Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lodover (1601550) - Huetos club (1461601) » 486864769: T44/J11/VII

Liga 486864769 Información oficial sobre el partido 486864769 en Hattrick

18.10.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VII.129 (38165)

Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido 3 - 0 FC Altana Alineación oficial del equipo 'FC Altana' en el partido
Iuliu Ciovică (4') 1 - 0
Roberto Cortesi (12') 2 - 0
Mihai-Andrei Grigorescu (67') 3 - 0
Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido 3 - 0 FC Altana Alineación oficial del equipo 'FC Altana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido 1 - 1 FC Altana Alineación oficial del equipo 'FC Altana' en el partido
Tiene suerte 0.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,1 % 37,2 % 32,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lodover

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Iuliu Ciovică ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lodover es posava per davant 1 a 0.
  • 141 Minuto 12 (Gol de contra por el centro): El Lodover era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Roberto Cortesi va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Lodover va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mihai-Andrei Grigorescu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Fulgenci Sadó de Lodover va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 14 (Tirita): Al minut 14, Horacio Villarmea de Lodover es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 88 (Lesión): El jugador de Lodover Mihai-Andrei Grigorescu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Sébastien Pelissier va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Honorio Roca, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

FC Altana

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Altana va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Javier Cascabuey no va poder controlar.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Lutz Enschede ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jan Machů el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 241 Minuto 53 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Altana, l'equip va recuperar la pilota al minut 53 i va contraatacar. En Ignacio Guilleuma va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 215 Minuto 79 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Jan Machů va intentar anar-se'n per velocitat al minut 79 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Machů de Altana la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.