Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cazorla Football (440231) - Lodover (1601550) » 486864733: T44/J1/VII

Liga 486864733 Información oficial sobre el partido 486864733 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.129 (38165)

"Hay q Joderse!!" Alineación oficial del equipo '"Hay q Joderse!!"' en el partido 1 - 2 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
0 - 1 Diego Martín Mayor (39')
0 - 2 Horacio Villarmea (44')
Javier Sotomayor (64') 1 - 2
"Hay q Joderse!!" Alineación oficial del equipo '"Hay q Joderse!!"' en el partido 1 - 2 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
"Hay q Joderse!!" Alineación oficial del equipo '"Hay q Joderse!!"' en el partido 2 - 0 Lodover Alineación oficial del equipo 'Lodover' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

"Hay q Joderse!!"

Goles Goles

  • 100 Minuto 64 (Gol de falta): Al minut 64, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Javier Sotomayor anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): L'imprevisible Javier Sotomayor va fer un xut des de llarga distància que quasi va acabar en gol.
  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Karol Dzieweczyński no oblidarà el que li va passar durant el minut 44. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 285 Minuto 48 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Joderse!!" a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Basilli Atutxaemaldi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lodover

Goles Goles

  • 141 Minuto 39 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Lodover van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Diego Martín Mayor.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Horacio Villarmea de Lodover va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 44 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Fulgenci Sadó, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): Lodover van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 44, però el xut de Erazem Kosi des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En Erazem Kosi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Konrad Zmora de Lodover va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 80 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 80 de partit, quan un jugador de Lodover, en Diego Martín Mayor, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.