Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Terra de Soneira (1580002) - Nucleares FC (1336393) » 486863497: T44/J1/VII

Liga 486863497 Información oficial sobre el partido 486863497 en Hattrick

09.08.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VII.107 (38143)

FC Terra de Soneira Alineación oficial del equipo 'FC Terra de Soneira' en el partido 1 - 2 IgUaNa MaRi Alineación oficial del equipo 'IgUaNa MaRi' en el partido
Péter Kocsis (37') 1 - 0
1 - 1 Davey van der Haar (53')
1 - 2 Josep Puigjermanal (88')
FC Terra de Soneira Alineación oficial del equipo 'FC Terra de Soneira' en el partido 1 - 2 IgUaNa MaRi Alineación oficial del equipo 'IgUaNa MaRi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Terra de Soneira Alineación oficial del equipo 'FC Terra de Soneira' en el partido 2 - 1 IgUaNa MaRi Alineación oficial del equipo 'IgUaNa MaRi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,9 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Terra de Soneira

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 els aficionats van embogir quan en Péter Kocsis va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Soneira.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a Soneira per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Áron Kara, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Anthony Bancel va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 219 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Elroy Waterhouse va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Mamerto Locara, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Áron Kara del Soneira ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Áron Kara de Soneira va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Péter Kocsis es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Thorben Maien de Soneira es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anthony Bancel de Soneira va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thorben Maien de Soneira va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

IgUaNa MaRi

Goles Goles

  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 53. L'anotador per IgUaNa va ser Davey van der Haar, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Passats 88 minuts de partit, IgUaNa es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Josep Puigjermanal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Geliy Sosnov de IgUaNa va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 4 (Tirita (médico)): Dor Kedem va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de IgUaNa es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.