Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eirirs C.F. (436065) - BRBV 1993 (489482) » 486858868: T44/J5/VII

Liga 486858868 Información oficial sobre el partido 486858868 en Hattrick

06.09.2014 15:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VII.24 (38060)

Isuntza Rules F.C. Alineación oficial del equipo 'Isuntza Rules F.C.' en el partido 2 - 0 Principal Asturias Alineación oficial del equipo 'Principal Asturias' en el partido
Curt Smed (34') 1 - 0
Jesús Francisco Humeres (54') 2 - 0
Isuntza Rules F.C. Alineación oficial del equipo 'Isuntza Rules F.C.' en el partido 2 - 0 Principal Asturias Alineación oficial del equipo 'Principal Asturias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Isuntza Rules F.C. Alineación oficial del equipo 'Isuntza Rules F.C.' en el partido 3 - 0 Principal Asturias Alineación oficial del equipo 'Principal Asturias' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Isuntza Rules F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Curt Smed va donar a Isuntza un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Isuntza va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jesús Francisco Humeres progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Al minut 6 es va veure una gran oportunitat per a Isuntza per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Patrick Rasig, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jesús Francisco Humeres va estar a punt de sentenciar el partit al minut 68, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): En Piero Bonfiglio ocupà el lloc d'en Maximilian Hipp al 23 minuts, dos minuts després que el jugador de Isuntza quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Era el minut 44 quan després d'una dura entrada, el jugador Cornelio Yepes de Isuntza s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 090 Minuto 70 (Tirita): Al minut 70, Jesús Francisco Humeres de Isuntza es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Principal Asturias

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Principal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco de Vicente va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Principal van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Manuel Lequerica des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Principal van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Paco de Vicente va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 52 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en 杨 (Yang) 柏豪 (Baihao) s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): David Cillanco de Principal va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.