Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pulpo Mecanico (1461017) - maka2015 (1368167) » 486854990: T44/J2/VI

Liga 486854990 Información oficial sobre el partido 486854990 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VI.979 (15297)

Pulpo Mecanico Alineación oficial del equipo 'Pulpo Mecanico' en el partido 0 - 1 clementinos F.C. Alineación oficial del equipo 'clementinos F.C.' en el partido
0 - 1 Laro Guerforat (50')
Pulpo Mecanico Alineación oficial del equipo 'Pulpo Mecanico' en el partido 0 - 1 clementinos F.C. Alineación oficial del equipo 'clementinos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pulpo Mecanico Alineación oficial del equipo 'Pulpo Mecanico' en el partido 2 - 0 clementinos F.C. Alineación oficial del equipo 'clementinos F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pulpo Mecanico

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El Mecanico va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Mario Alberto Arrieta la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Xián Dovalo va estar a punt d'empatar per a Mecanico quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Pedro Hagopián va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Sánchez Llorente es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Miguel Lasalde de Mecanico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 82 (Evento clima: sol, OK técnico): En Eligio Faitelli va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.
  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Xián Dovalo ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

clementinos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 50, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Laro Guerforat es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 20 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 20 minuts, el clementinos va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de clementinos, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Georg Pitsch va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 81 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el clementinos sortien al contraatac. La falta llançada per Radim Machýček va sortir força alta sense massa perill.