Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Legia Angels FC (1367792) - GOLEJOW ALTURA (1416295) » 486854560: T44/J7/VI

Liga 486854560 Información oficial sobre el partido 486854560 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VI.971 (15289)

BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido 4 - 1 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
Roque Ceballos (26') 1 - 0
1 - 1 Vasile Ispăşoiu (38')
Roque Ceballos (40') 2 - 1
Rafael Alves Morais (41') 3 - 1
Marek Kudła (66') 4 - 1
BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido 4 - 1 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BARRAQUETAS ATH. Alineación oficial del equipo 'BARRAQUETAS ATH.' en el partido 2 - 1 GOLEJOW ALTURA Alineación oficial del equipo 'GOLEJOW ALTURA' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BARRAQUETAS ATH.

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del BARRAQUETAS van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Roque Ceballos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 40 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Rafael Alves Morais sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Roque Ceballos que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!
  • 134 Minuto 41 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a BARRAQUETAS i així augmentar el marcador a 3 - 1 als 41 minuts de joc. Mentre en Rafael Alves Morais el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 107 Minuto 66 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BARRAQUETAS, gràcies a les conegudes canonades d'en Marek Kudła, va situar el 4 - 1 al marcador. Sembla mentida que algú pugui marcar des de tan lluny!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 18 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): BARRAQUETAS va ser a punt de marcar al minut 18, quan el seu jugador Povl Niebe va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Orlando Durand gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sasha Nunziante va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Orlando Durand va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Povl Niebe rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Orlando Durand de BARRAQUETAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

GOLEJOW ALTURA

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Vasile Ispăşoiu que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Al minut 14, un refús desafortunat de Exsequiel Meza, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Evaristo Leal no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.