Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KXØK F.C (311010) - Castilla Libre (1369861) » 486853732: T44/J5/VI

Liga 486853732 Información oficial sobre el partido 486853732 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.956 (15274)

Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 5 - 3 diamantesriojanos Alineación oficial del equipo 'diamantesriojanos' en el partido
0 - 1 Ignacio Iturbe Cano (10')
Engelbrecht Merbitz (38') 1 - 1
Ekfried Ruhle (39') 2 - 1
2 - 2 Ignacio Iturbe Cano (41')
Engelbrecht Merbitz (47') 3 - 2
3 - 3 Ignacio Iturbe Cano (51')
Dimitar Zhelev (53') 4 - 3
Ekfried Ruhle (78') 5 - 3
Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 5 - 3 diamantesriojanos Alineación oficial del equipo 'diamantesriojanos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Treskitos Team Alineación oficial del equipo 'Treskitos Team' en el partido 9 - 1 diamantesriojanos Alineación oficial del equipo 'diamantesriojanos' en el partido
Es un cenizo 9.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Treskitos Team

Goles Goles

  • 114 Minuto 38 (Gol de penalti): Després de 38 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Treskitos, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Engelbrecht Merbitz de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Ekfried Ruhle, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Engelbrecht Merbitz, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Treskitos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 47.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Treskitos va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 53 Dimitar Zhelev va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ekfried Ruhle es va introduir dins la defensa central al minut 78, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 32 (Ocasión de penalti): Treskitos tenia un penal al seu favor al minut 32, però el porter va aturar el xut de Engelbrecht Merbitz amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Víctor Chapar, t'estimo!!!''

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Treskitos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tonio Roncato no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Budimir Stanojević al camp.
  • 090 Minuto 37 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 37 de partit, quan un jugador de Treskitos, en Mario Arzilli, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

diamantesriojanos

Goles Goles

  • 137 Minuto 10 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 10 una excel·lent centrada de Piermarco Scudiero va arribar a Ignacio Iturbe Cano, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 0 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Ignacio Iturbe Cano per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Sahar Ariel sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Ignacio Iturbe Cano que, efectivament, va fer pujar el 3 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): Ignacio Iturbe Cano hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Mustafa Efza havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 254 Minuto 79 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Sahar Ariel no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giovanni Menzani de diamantesriojanos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 26 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26 de partit, Giovanni Menzani de diamantesriojanos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.