Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

plus ultra españa (1337161) - Torrelavega Atlético (1587215) » 486853432: T44/J5/VI

Liga 486853432 Información oficial sobre el partido 486853432 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.951 (15269)

Atletico Las Regueras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Regueras' en el partido 3 - 3 Torrelavega Atlético Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Atlético' en el partido
0 - 1 Leroy Venables (3')
0 - 2 Telémaco Bretal (10')
0 - 3 Tomás Mínguez (18')
Fradique Soares Rosa (78') 1 - 3
Aritz Imperial (80') 2 - 3
Pedro Vieira (82') 3 - 3
Atletico Las Regueras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Regueras' en el partido 3 - 3 Torrelavega Atlético Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Atlético' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Las Regueras Alineación oficial del equipo 'Atletico Las Regueras' en el partido 4 - 0 Torrelavega Atlético Alineación oficial del equipo 'Torrelavega Atlético' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Las Regueras

Goles Goles

  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Fradique Soares Rosa, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 3 per a Atletico.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): El Atletico no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Aritz Imperial es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 113 Minuto 82 (Gol por la derecha): Després de 82 minuts de partit, Pedro Vieira igualava per Atletico en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Clement Andrei va estar a punt d'acabar en gol al minut 2, però el porter visitant Filip Scheibel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Jan Tomljanović va estar a punt de marcar al minut 8 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 201 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Loïc Martinet no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Giuseppe Pistis va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Atletico va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Juanón Carpio va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Miloš Hotárek ocupà el lloc d'en Jan Tomljanović al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Atletico quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Torrelavega Atlético

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Leroy Venables, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 10 de partit va donar a Torrelavega l'avantatge per 0 - 2. Telémaco Bretal en va ser l'anotador.
  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Torrelavega eren letals, i Tomás Mínguez va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 3 entrant des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Stefan Boecher de Torrelavega va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Stefan Boecher se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Telémaco Bretal, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.