Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Genicera Returns (1368880) - sports river country (314301) » 486851785: T44/J13/VI

Liga 486851785 Información oficial sobre el partido 486851785 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VI.921 (15239)

Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 3 - 2 CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido
0 - 1 Patriek Segers (10')
Zinelabidine Ben Sassi (26') 1 - 1
Fabio Prandini (84') 2 - 1
Vladimir Kekezović (88') 3 - 1
3 - 2 Rafael Cirna (89')
Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 3 - 2 CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Genicera Returns Alineación oficial del equipo 'Genicera Returns' en el partido 0 - 1 CAMBRE F.C. Alineación oficial del equipo 'CAMBRE F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Genicera Returns

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El contraatac de Genicera va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Zinelabidine Ben Sassi va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 1!
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 els aficionats van embogir quan en Fabio Prandini va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Genicera.
  • 186 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 3 - 1 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Genicera. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Vladimir Kekezović va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Daniele Tibi va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 56 (Ocasión de contra por la derecha): Genicera van sortir al contraatac amb encert al minut 56, però Vladimir Kekezović no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vladimir Kekezović va superar els defenses rivals per velocitat al minut 67 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en András Noszály de Genicera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CAMBRE F.C.

Goles Goles

  • 170 Minuto 10 (Gol de falta): Patriek Segers va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 10. 0 - 1 per a Cambre.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Cambre seguien lluitant fins al final. Al minut 89, fruit d'aquests esforços, Rafael Cirna va marcar el 3 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Es duien 3 minuts de partit jugats quan Rafael Cirna va estar a punt de posar per davant a Cambre amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Gesupo Lia va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Rudolf Pastierik va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Virginio Brugnera quasi aconsegueix empatar per Cambre al minut 85, però Gesupo Lia va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 83 (Tirita (médico)): Virginio Brugnera va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Cambre es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.