Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F. Alessio (123930) - Racing Club Santander-Cantabria (1577898) » 486848832: T44/J3/VI

Liga 486848832 Información oficial sobre el partido 486848832 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.869 (15187)

ELS TECNICS Alineación oficial del equipo 'ELS TECNICS' en el partido 0 - 2 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
0 - 1 Aviram Ariel (47')
0 - 2 Tito Urraburu (80')
ELS TECNICS Alineación oficial del equipo 'ELS TECNICS' en el partido 0 - 2 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ELS TECNICS Alineación oficial del equipo 'ELS TECNICS' en el partido 1 - 2 los templarios c. f. Alineación oficial del equipo 'los templarios c. f.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,0 % 7,7 % 70,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ELS TECNICS

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): TECNICS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 16 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Gerolf Poppeck ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a TECNICS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Zaman Məmmədov, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): TECNICS va estar a punt de posar-se per davant al minut 40 però Piotr Brączek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82 de partit, el jugador Anders Stiglius de TECNICS es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 090 Minuto 87 (Tirita): Era el minut 87 quan després d'una dura entrada, el jugador Humphrey Nijstad de TECNICS s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 27 (Evento clima: sol, OK técnico): En Piotr Brączek va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

los templarios c. f.

Goles Goles

  • 173 Minuto 47 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Aviram Ariel va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 184 Minuto 80 (Gol de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Tito Urraburu va enviar el seu xut al fons de la porteria: 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Rafael Griño va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Es duien 39 minuts de partit jugats quan Zygmunt Szwachta va estar a punt de posar per davant a templarios amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jarosław Jarończyk va impedir un gol cantat.
  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Pedro Echalaz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 88 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. templarios va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 77 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Aviram Ariel va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.