Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

New Team:Over the Top (1432118) - Valdovinho (1598465) » 486848757: T44/J11/VI

Liga 486848757 Información oficial sobre el partido 486848757 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VI.867 (15185)

New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 1 - 1 REAL TETE DEPORTIVO Alineación oficial del equipo 'REAL TETE DEPORTIVO' en el partido
Michalis Tsamaris (10') 1 - 0
1 - 1 Vittorio De Toma (30')
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 1 - 1 REAL TETE DEPORTIVO Alineación oficial del equipo 'REAL TETE DEPORTIVO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
New Team:Over the Top Alineación oficial del equipo 'New Team:Over the Top' en el partido 2 - 1 REAL TETE DEPORTIVO Alineación oficial del equipo 'REAL TETE DEPORTIVO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

New Team:Over the Top

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Team:Over va ser Michalis Tsamaris.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Team:Over la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Michalis Tsamaris va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bolesław Rudnik! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Luís Alexandre Tavares de Team:Over va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 杨 (Yang) 清棕 (Qingzong).

Eventos clima Eventos clima

REAL TETE DEPORTIVO

Goles Goles

  • 161 Minuto 30 (Gol por el centro): DEPORTIVO van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 30, quan Vittorio De Toma va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): Vittorio De Toma quasi marca en una jugada assajada de córner que Guanarteme Villaraud havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 273 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): DEPORTIVO va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jari Peltolehto va desviar el xut final de Mazigh Azizi després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 69 (Ocasión de contra por la izquierda): DEPORTIVO van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 69, però Guanarteme Villaraud va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Arno Rautama no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Mazigh Azizi.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Paolo Badan no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.