Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

X Y Ñ (1418406) - Tohú_United (772499) » 486846317: T44/J4/VI

Liga 486846317 Información oficial sobre el partido 486846317 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VI.824 (15142)

X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido 1 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Ferenc Papp (29') 1 - 0
X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido 1 - 0 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
X Y Ñ Alineación oficial del equipo 'X Y Ñ' en el partido 0 - 1 Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Y Ñ

Goles Goles

  • 115 Minuto 29 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Ferenc Papp era molt més ràpid que el defensa Jacek Urban. Al minut 29, el jugador de XYÑ va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 11 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Ferenc Papp per la seva rapidesa. Al minut 11 va intentar marxar per velocitat d'en Alexandru Neguţ, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del XYÑ sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Ferenc Papp, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 35 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de XYÑ, l'equip va recuperar la pilota al minut 39 i va contraatacar. En Francisco Redondo va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Juan Terrile va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Carlos Benedito Marola de XYÑ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tohú_United

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Tohú_United creava perill des de la dreta al minut 34, però en Jody Milella, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Luigi Ciampi desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Vladislav Strigulin per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 38, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 262 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 61, en un 1 contra 1 amb el porter, però Jody Milella va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Morgan Gaup des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Tohú_United va anar a parar a la dreta de l'atac on en Javier Vallejo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Delio Macaluso de Tohú_United va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. François Gruyer va prendre el seu rol al minut 37.