Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MSMS FC (1367579) - la mancha c.f (776692) » 486846074: T44/J12/VI

Liga 486846074 Información oficial sobre el partido 486846074 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VI.819 (15137)

Bac de Roda FS Alineación oficial del equipo 'Bac de Roda FS' en el partido 1 - 0 Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido
Primitivo Vélez (65') 1 - 0
Bac de Roda FS Alineación oficial del equipo 'Bac de Roda FS' en el partido 1 - 0 Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bac de Roda FS Alineación oficial del equipo 'Bac de Roda FS' en el partido 2 - 1 Pepitas Team Alineación oficial del equipo 'Pepitas Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,1 % 5,0 % 19,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bac de Roda FS

Goles Goles

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Francisco Pujol Coll! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Roda va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Stephan Asbjørn, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Stef Bartholomieux es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francisco Pujol Coll de Roda va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Stephan Asbjørn de Roda va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Pujol Coll de Roda va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 9 (Tirita): Passats 9 minuts de joc, en Stef Bartholomieux de Roda va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): En Stefano Fenu ocupà el lloc d'en Oliver Just al 81 minuts, dos minuts després que el jugador de Roda quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 095 Minuto 84 (Lesión): El jugador de Roda Romano Wyssen va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jorge Anguita va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Stephan Asbjørn no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.
  • 302 Minuto 57 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Mattias Ivarsson probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Pepitas Team

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Carmelo Lisi de Pepitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 096 Minuto 72 (Lesión (no subst.)): Axel Barna de Pepitas va quedar estès al terra i va haver de deixar el terreny de joc, però no va entrar ningú al seu lloc!
  • 093 Minuto 87 (Lesión (no subst.)): Pepitas no podia fer cap canvi en Alin Câciu va deixar el terreny de joc al minut 87 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.