Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sinclair+2A (441785) - Los mininos de Pitufilla (1432675) » 486845846: T44/J12/VI

Liga 486845846 Información oficial sobre el partido 486845846 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VI.815 (15133)

team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido 3 - 4 Los mininos de Pitufilla Alineación oficial del equipo 'Los mininos de Pitufilla' en el partido
0 - 1 Barnabás Jánvári (16')
0 - 2 Kim Triani (18')
0 - 3 Barnabás Jánvári (28')
0 - 4 Kim Triani (33')
Vittorio Cardillo (47') 1 - 4
Joanis Olartekoetxe (78') 2 - 4
Joanis Olartekoetxe (87') 3 - 4
team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido 3 - 4 Los mininos de Pitufilla Alineación oficial del equipo 'Los mininos de Pitufilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
team aguaviva Alineación oficial del equipo 'team aguaviva' en el partido 1 - 4 Los mininos de Pitufilla Alineación oficial del equipo 'Los mininos de Pitufilla' en el partido
Tiene suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,6 % 0,2 % 94,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team aguaviva

Goles Goles

  • 135 Minuto 47 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Vittorio Cardillo va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 4. L'experiència és un grau!
  • 101 Minuto 78 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Joanis Olartekoetxe trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 4 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 87 (Gol por el centro): El aguaviva no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Joanis Olartekoetxe es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): aguaviva va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 72 que Abelin Iurreta no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Irisarri de aguaviva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Erik Granander va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Raúl Irisarri.

Los mininos de Pitufilla

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pitufilla prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Barnabás Jánvári.
  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Barnabás Jánvári va treure un córner llarg cap al segon pal que en Kim Triani, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.
  • 184 Minuto 28 (Gol de penalti): Passaven 28 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Barnabás Jánvári va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Kim Triani va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Barnabás Jánvári de Pitufilla va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 27 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Barnabás Jánvári es va quedar sol davant del porter, al minut 37. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Fabio Mocca de Pitufilla no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pitufilla a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Kim Triani va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Barnabás Jánvári.