Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PausitoFC (1369472) - electric AC (315566) » 486844122: T44/J1/VI

Liga 486844122 Información oficial sobre el partido 486844122 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.785 (15103)

F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 2 - 1 Navajos Alineación oficial del equipo 'Navajos' en el partido
0 - 1 Dogartzi Lizarraga (72')
Braulio Agulla (73') 1 - 1
Manolo Estúñiga (77') 2 - 1
F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 2 - 1 Navajos Alineación oficial del equipo 'Navajos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C Vila del Pingüí Alineación oficial del equipo 'F.C  Vila del Pingüí ' en el partido 4 - 0 Navajos Alineación oficial del equipo 'Navajos' en el partido
Tiene mala suerte 3.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Vila del Pingüí

Goles Goles

  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Braulio Agulla de F.C.V.P va aconseguir igualar el partit al minut 73, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 122 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els seguidors del F.C.V.P contenien la respiració mentre en Manolo Estúñiga s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Dwight Baddeley va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.V.P.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Lukas Fredtorp va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Alexandru Hristu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de F.C.V.P se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): F.C.V.P va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Andrej Petrašinović va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Abelardo Capuchines.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 63, Crispín Zúñiga Pimentel de F.C.V.P va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Alexandru Hristu no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Navajos

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Osvaldo Albalá va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Dogartzi Lizarraga, que no va fallar i va marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Dogartzi Lizarraga de Navajos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Xosé Orla que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 10 (Lesión leve): Després de 10 minuts jugats, Alberto Manso es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Osvaldo Albalá.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Osvaldo Albalá, en lloc de córrer, relliscava.