Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Saholin FC (1591648) - Los Contraatacativos (988509) » 486841461: T44/J8/VI

Liga 486841461 Información oficial sobre el partido 486841461 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.737 (15055)

U.D. HalaMadrid Alineación oficial del equipo 'U.D. HalaMadrid' en el partido 0 - 0 Los Contraatacativos Alineación oficial del equipo 'Los Contraatacativos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.D. HalaMadrid Alineación oficial del equipo 'U.D. HalaMadrid' en el partido 2 - 0 Los Contraatacativos Alineación oficial del equipo 'Los Contraatacativos' en el partido
Tiene mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. HalaMadrid

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): HalaMadrid per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Diego Somonte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mirco Pohn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Los Contraatacativos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Henk Viets va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jerzy Czarnota va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 13 (Ocasión de contra por el centro): En Jerzy Czarnota va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Leonel Burgos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 57 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Contraatacativos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Joachim Judziński va desviar el xut final de Jerzy Czarnota després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 82, un contraatac del Contraatacativos no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en David Turpín perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Félix Almerich de Contraatacativos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.