Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Muir United F.C. (486964) - Boquerones FC (1372686) » 486836886: T44/J12/VI

Liga 486836886 Información oficial sobre el partido 486836886 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VI.655 (14973)

Enguidanos Alineación oficial del equipo 'Enguidanos' en el partido 0 - 1 Velez Malaga Alineación oficial del equipo 'Velez Malaga' en el partido
0 - 1 Wilibrord Som (87')
Enguidanos Alineación oficial del equipo 'Enguidanos' en el partido 0 - 1 Velez Malaga Alineación oficial del equipo 'Velez Malaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Enguidanos Alineación oficial del equipo 'Enguidanos' en el partido 1 - 1 Velez Malaga Alineación oficial del equipo 'Velez Malaga' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,7 % 9,4 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Enguidanos

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): Enguidanos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Gyula Maczák va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Aiert Urdakiola va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Enguidanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 219 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Frédéric Huet va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Sergio Vugolle, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Enguidanos van sortir al contraatac al minut 89, però Zviad Charkviani va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 52 (Tirita): Era el minut 52 quan després d'una dura entrada, el jugador Aiert Urdakiola de Enguidanos s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 16 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Gyula Maczák, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

Velez Malaga

Goles Goles

  • 170 Minuto 87 (Gol de falta): Al minut 87, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Wilibrord Som posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Wojciech Żabicki ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Malaga va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local José Ramón Oliveros va desviar el xut final de Elisha Shamai després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 89 (Ocasión de falta): José Ramón Oliveros va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Wilibrord Som que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 José Ramón Oliveros va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Wilibrord Som, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ramiro Barulho de Malaga amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.