Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Calamares Traviesos, F.C. (47979) - krdo crokeibol fc (311196) » 486836625: T44/J3/VI

Liga 486836625 Información oficial sobre el partido 486836625 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.651 (14969)

Marxalenes Alineación oficial del equipo 'Marxalenes' en el partido 3 - 2 krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido
0 - 1 Thommas Søltoft (11')
Manolo Fernández Mesa (31') 1 - 1
Francisco Dulce (48') 2 - 1
2 - 2 Torben Bolls (53')
Karol Chomczyk (79') 3 - 2
Marxalenes Alineación oficial del equipo 'Marxalenes' en el partido 3 - 2 krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Marxalenes Alineación oficial del equipo 'Marxalenes' en el partido 6 - 0 krdo crokeibol fc Alineación oficial del equipo 'krdo crokeibol fc' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marxalenes

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Karol Chomczyk va anar directament als peus de Manolo Fernández Mesa que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Francisco Dulce, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Marxalenes se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): El jugador Karol Chomczyk de Marxalenes, després de 79 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Marxalenes va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Joaquín Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Marxalenes per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 37, quan Joaquín Pérez va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 63 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 63 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Karol Chomczyk va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Joaquín Pérez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Marxalenes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Leoncio Gallardo estava fent un bon partit.

krdo crokeibol fc

Goles Goles

  • 118 Minuto 11 (Gol evento especial córner peinado): Matteo Pozzoli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de crokeibol, Thommas Søltoft, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 163 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Torben Bolls que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Torben Bolls ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 280 Minuto 28 (Ocasión de falta): Dawid Koczorowski va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.