Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Odines (989766) - Filpedro FC (794530) » 486836411: T44/J5/VI

Liga 486836411 Información oficial sobre el partido 486836411 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.647 (14965)

Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 1 - 2 Real Unión Linares de la Sierra Alineación oficial del equipo 'Real Unión Linares de la Sierra' en el partido
0 - 1 Pietro Adduci (14')
Alejandro Lasarte (26') 1 - 1
1 - 2 Torben Potritten (75')
Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 1 - 2 Real Unión Linares de la Sierra Alineación oficial del equipo 'Real Unión Linares de la Sierra' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Odines Alineación oficial del equipo 'Odines' en el partido 1 - 1 Real Unión Linares de la Sierra Alineación oficial del equipo 'Real Unión Linares de la Sierra' en el partido
Tiene un resultado normal 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,3 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Odines

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Alejandro Lasarte va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Odines empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Pep Canadell hauria d'haver estat gol al minut 24 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Odines per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 71, quan Alejandro Lasarte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Alejandro Lasarte va entorpir al marcador d'en Jawad Motawakil per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 211 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Odines enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Real Unión Linares de la Sierra

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Al minut 14 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Pietro Adduci que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): En Torben Potritten va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 2. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Torben Potritten ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Es duien 66 minuts de partit jugats quan Emílio Neto va estar a punt de posar per davant a Linares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Memati Pendiye va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Torben Potritten que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 19 (Lesión leve): Linares va fer una substitució al minut 19. Raúl Maura va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Josep Carles Colls.