Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Blanca Doble (989384) - Marbella F.C. (797795) » 486835827: T44/J13/VI

Liga 486835827 Información oficial sobre el partido 486835827 en Hattrick

01.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 13 / VI.636 (14954)

La Blanca Doble Alineación oficial del equipo 'La Blanca Doble' en el partido 2 - 1 petrelevante f.c. Alineación oficial del equipo 'petrelevante f.c.' en el partido
0 - 1 Mikel Espinel (19')
Jędrzej Fertała (80') 1 - 1
Domingo Pasquet (81') 2 - 1
La Blanca Doble Alineación oficial del equipo 'La Blanca Doble' en el partido 2 - 1 petrelevante f.c. Alineación oficial del equipo 'petrelevante f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Blanca Doble Alineación oficial del equipo 'La Blanca Doble' en el partido 2 - 1 petrelevante f.c. Alineación oficial del equipo 'petrelevante f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Blanca Doble

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, Blanca aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Jędrzej Fertała va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Corria el minut 81 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Domingo Pasquet, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Gerlando Nappo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Blanca Milivoj Tomašek quasi va assolir l'empat al minut 26 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Gerlando Nappo de Blanca va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 28, però no va estar gaire encertat.
  • 210 Minuto 70 (Ocasión de falta): En Adán Adan tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Renán Pozo de Blanca es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 76 (Tirita): Era el minut 76 quan després d'una dura entrada, el jugador Renán Pozo de Blanca s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

petrelevante f.c.

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): petrelevante va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Camillo Manciocco, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Mikel Espinel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Leonhart Veltl quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Amador Cansino, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 286 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 71, un contraatac del petrelevante no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Shehzad Mughal perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Isidoro Vadillo de petrelevante va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 79 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.