Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real RacingdeSantander (1430781) - Real Madrid FCO (797049) » 486834918: T44/J10/VI

Liga 486834918 Información oficial sobre el partido 486834918 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.620 (14938)

Supercoco Alineación oficial del equipo 'Supercoco' en el partido 1 - 0 Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido
Alípio Fernandes Amaral (37') 1 - 0
Supercoco Alineación oficial del equipo 'Supercoco' en el partido 1 - 0 Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Supercoco Alineación oficial del equipo 'Supercoco' en el partido 1 - 1 Tamudos Alineación oficial del equipo 'Tamudos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Supercoco

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Supercoco s'avançava al marcador al minut 37, després d'un rebot que va caçar en Alípio Fernandes Amaral per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 55 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Supercoco sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Julio Antonio Colina, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 55 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Supercoco va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Julio Antonio Colina va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Supercoco va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Julio Antonio Colina, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Supercoco van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Alípio Fernandes Amaral, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Antonio Colina de Supercoco la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): Bogdan Rakitničan no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Markus Byman.
  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Mikael Larsson de Supercoco va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Vasja Podveršič va entrar en el seu lloc.

Tamudos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Matthias Randazzo va marcar al minut 29 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 264 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Luca Frantellizzi es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 38 va aturar un penal a Angel Vúrbanov.
  • 262 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 64, en un 1 contra 1 amb el porter, però Luca Frantellizzi va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Ive Vidnar des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Savaş Durusu.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 58, Ive Vidnar de Tamudos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isidoro García de Tamudos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Passats 41 minuts de joc, en Ive Vidnar de Tamudos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.