Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Paranoid (308955) - U.E. LLEIDATANS (1334177) » 486834083: T44/J11/VI

Liga 486834083 Información oficial sobre el partido 486834083 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VI.605 (14923)

F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 2 - 2 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
Alessio Tonfoni (12') 1 - 0
Tomasz Sujewicz (40') 2 - 0
2 - 1 Rodrigo Rechichi (43')
2 - 2 Teodozjusz Dziwota (62')
F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 2 - 2 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Paranoid Alineación oficial del equipo 'F.C. Paranoid' en el partido 3 - 1 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Paranoid

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Paranoid va ser Alessio Tonfoni.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tomasz Sujewicz es va introduir dins la defensa central al minut 40, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Alessio Tonfoni per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Charro va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Artur Estupiñà una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 34, però una magnífica aturada de Miguel Charro va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Daniel Camargo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Paranoid se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomasz Sujewicz.

C.F.MIVILMOR

Goles Goles

  • 150 Minuto 43 (Gol de falta): Al minut 43, Rodrigo Rechichi va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera C.F.MIVILMOR tornava a recuperar la confiança amb un 2 - 1 al marcador.
  • 160 Minuto 62 (Gol de falta): Teodozjusz Dziwota va empatar per a C.F.MIVILMOR, posant el marcador a 2 - 2, amb un magnífic xut de falta que va entrar per l'escaire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): José Pino Campos va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 31 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Łukasz Purzyński no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Diego Francisco Sotomonte estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Georg Murauer van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Pedro Foncillas a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan José Pino Campos va estar a punt de posar per davant a C.F.MIVILMOR amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Feits Bens va impedir un gol cantat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 57 (Lesión leve): Rodrigo Rechichi de C.F.MIVILMOR va abandonar el terreny de joc després de 57 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Josep Joan Seguranyes va entrar en el seu lloc.