Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ERDF ANTITRIBUTARIOS (800509) - U.E. LLEIDATANS (1334177) » 486834069: T44/J8/VI

Liga 486834069 Información oficial sobre el partido 486834069 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.605 (14923)

Deportivo Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arganzuela' en el partido 3 - 0 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
Fernando Arenas (17') 1 - 0
Andoto Davi (58') 2 - 0
Carlos Iglesia (84') 3 - 0
Deportivo Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arganzuela' en el partido 3 - 0 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Deportivo Arganzuela' en el partido 3 - 0 C.F.MIVILMOR Alineación oficial del equipo 'C.F.MIVILMOR' en el partido
Tiene un resultado normal 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Arganzuela

Goles Goles

  • 185 Minuto 17 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 17 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Arganzuela. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Fernando Arenas xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Arganzuela va aconseguir el 2 - 0 quan Andoto Davi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Carlos Iglesia va augmentar l'avantatge de Arganzuela a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Fernando Arenas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Khaled Hallani gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Charro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jonathan Alarcón de Arganzuela la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 52 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Jonathan Alarcón va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

C.F.MIVILMOR

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): C.F.MIVILMOR va estar a punt d'empatar al 37 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Alfonso Rodríguez Cano que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 252 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): C.F.MIVILMOR va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 70, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Rodrigo Rechichi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Polo Cano de C.F.MIVILMOR va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 66 (Tirita (médico)): Semblava que Serafí Saló s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 59 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Pedro Foncillas va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.