Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Albacete B.P. (778622) - CANTERA DEL DEPORTIVO A CORUÑA (1456643) » 486833832: T44/J5/VI

Liga 486833832 Información oficial sobre el partido 486833832 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.601 (14919)

Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido 2 - 2 Fray Albino C.F Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F' en el partido
0 - 1 Jonatan Filuc (23')
Eugenio Di Caro (31') 1 - 1
1 - 2 Doriano Bagnolo (44')
Pedro Sánchez García (73') 2 - 2
Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido 2 - 2 Fray Albino C.F Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pavía U.D. Alineación oficial del equipo 'Pavía U.D.' en el partido 1 - 1 Fray Albino C.F Alineación oficial del equipo 'Fray Albino C.F' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,0 % 12,0 % 64,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pavía U.D.

Goles Goles

  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Pavía van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 1 mitjançant en Eugenio Di Caro.
  • 113 Minuto 73 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pavía amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 73, deixant Pedro Sánchez García en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Raúl Besategui del Pavía ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Manuel Galindo va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Pavía sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Juan Manuel Velaostegui, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 73 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Pavía va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Manuel Galindo en un 1 contra 1 amb el porter Gromisław Konował, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 44 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Pavía puguin veure en Thomas Neuenfelde jugant de nou; ja que al minut 44 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Javier Conlledo el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Thomas Neuenfelde va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.
  • 302 Minuto 43 (Evento clima: lluvia, OK potente): Joan Carles Surià no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Fray Albino C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Albino prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jonatan Filuc.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Doriano Bagnolo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Jody McArdle va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.