Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tartesos FC (1367536) - R.C.D. Mallorca (988226) » 486833711: T44/J3/VI

Liga 486833711 Información oficial sobre el partido 486833711 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.599 (14917)

oscilar fc Alineación oficial del equipo 'oscilar fc' en el partido 2 - 3 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
Isidor Cardona (2') 1 - 0
Daniel Neftaly Argüelles (41') 2 - 0
2 - 1 Freddie Göransson (55')
2 - 2 Diego Carrizo (72')
2 - 3 Freddie Göransson (87')
oscilar fc Alineación oficial del equipo 'oscilar fc' en el partido 2 - 3 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
oscilar fc Alineación oficial del equipo 'oscilar fc' en el partido 2 - 1 R.C.D. Mallorca Alineación oficial del equipo 'R.C.D.  Mallorca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
46,6 % 26,4 % 27,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

oscilar fc

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 2 gràcies a la jugada de Isidor Cardona, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Amb 41 minuts jugats, en Daniel Neftaly Argüelles va augmentar l'avantatge de oscilar a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Erik Jansson de oscilar va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): oscilar van sortir al contraatac amb encert al minut 34, però Isidor Cardona no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 69 quan Isidor Cardona de oscilar gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 224 Minuto 81 (Ocasión de penalti): Al minut 81, oscilar va disposar d'un penal a favor, però el xut de Erik Jansson va ser aturat per Heinz Scharwies.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gael Frías va entorpir al marcador d'en Viktor Hranov per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomi Rusakko de oscilar amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 71 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Daniel Neftaly Argüelles va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

R.C.D. Mallorca

Goles Goles

  • 143 Minuto 55 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Vermellons eren letals, i Freddie Göransson va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 1 entrant des de la dreta.
  • 163 Minuto 72 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 72 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Diego Carrizo.
  • 172 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Passats 87 minuts de partit, Vermellons es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Freddie Göransson es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Vermellons va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Dimitris Daniil es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Vermellons van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Dimitris Daniil va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 207 Minuto 80 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Udi Malmilyan de Vermellons no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Vermellons a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Udi Malmilyan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dimitris Daniil de Vermellons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bob Lusink de Vermellons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Pracídio Pereira va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Diego Carrizo.