Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Billys C.F. (438814) - DAF United (119069) » 486832126: T44/J12/VI

Liga 486832126 Información oficial sobre el partido 486832126 en Hattrick

25.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 12 / VI.570 (14888)

Serenguety Alineación oficial del equipo 'Serenguety' en el partido 2 - 0 Manute Boll Alineación oficial del equipo 'Manute Boll' en el partido
Juan Madrona (27') 1 - 0
Manuel Bravo (82') 2 - 0
Serenguety Alineación oficial del equipo 'Serenguety' en el partido 2 - 0 Manute Boll Alineación oficial del equipo 'Manute Boll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Serenguety Alineación oficial del equipo 'Serenguety' en el partido 0 - 1 Manute Boll Alineación oficial del equipo 'Manute Boll' en el partido
Tiene suerte 0.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,9 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Serenguety

Goles Goles

  • 186 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de Serenguety amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Juan Madrona, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 1 - 0 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 131 Minuto 82 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Serenguety pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Bravo va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Serenguety va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Juan Madrona, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): Serenguety van sortir al contraatac al minut 10, però Manuel Bravo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Serenguety van sortir al contraatac amb encert al minut 89, però Alejandro Serrano Pacheco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Macedonio de Serenguety es va emportar una amonestació al minut 77 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santiago Macedonio de Serenguety va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 89 de partit, quan un jugador de Serenguety, en Myfer Monje Iglesias, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Manute Boll

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): Francisco Gradilla va xutar magistralment una falta al minut 7 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Hugo Orlando Avaria va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 264 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Pedro González-Mohíno es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 73 va aturar un penal a Francisco Gradilla.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Després de 88 minuts, Francisco Gradilla va estar a prop de reduir la distància al marcador per mitjà d'un xut de falta col·locat al pal esquerre, però Pedro González-Mohíno el va poder desviar a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josef Sailer.