Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo Holderlin (1591526) - Hyaku Nin Giri (800633) » 486830767: T44/J8/VI

Liga 486830767 Información oficial sobre el partido 486830767 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.546 (14864)

Dinamo Holderlin Alineación oficial del equipo 'Dinamo Holderlin' en el partido 1 - 1 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
0 - 1 Alejandro López López (15')
Susano Caixeiro (32') 1 - 1
Dinamo Holderlin Alineación oficial del equipo 'Dinamo Holderlin' en el partido 1 - 1 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dinamo Holderlin Alineación oficial del equipo 'Dinamo Holderlin' en el partido 1 - 0 Hyaku Nin Giri Alineación oficial del equipo 'Hyaku Nin Giri' en el partido
Tiene un resultado normal 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Holderlin

Goles Goles

  • 112 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Holderlin s'esgargamellaven dempeus per esperonar Susano Caixeiro que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 32 i suposava l'empat a 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Al minut 14, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Imre Ray va estar a punt d'acabar en gol al minut 33, però el porter visitant Vitório Alencar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): En Radu Jurca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Holderlin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Hyaku Nin Giri

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): Alejandro López López va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Berserk i marcant el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Berserk sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Alejandro López López, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 3 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Berserk van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Manel Gainzar no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berserk va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ricart Gumí va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Berserk va anar a parar a la dreta de l'atac on en Asclepiodoto Ledesma, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Berserk, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Manel Gainzar va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 16 (Lesión leve): En Manel Gainzar ocupà el lloc d'en Alejandro Cobián al 16 minuts, dos minuts després que el jugador de Berserk quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 64 (Tirita): Al minut 64, Ariel Roldán de Berserk es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.