Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Que Manera de Sufrirr (1416686) - mantecada mecanica (777832) » 486829031: T44/J8/VI

Liga 486829031 Información oficial sobre el partido 486829031 en Hattrick

27.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 8 / VI.515 (14833)

LIZARRUSTY TEAM Alineación oficial del equipo 'LIZARRUSTY TEAM' en el partido 1 - 2 FCBartzelona Alineación oficial del equipo 'FCBartzelona' en el partido
0 - 1 Javier Bello Figueroa (38')
0 - 2 Tomás Monserrat (44')
Delfín Valero Martínez (44') 1 - 2
LIZARRUSTY TEAM Alineación oficial del equipo 'LIZARRUSTY TEAM' en el partido 1 - 2 FCBartzelona Alineación oficial del equipo 'FCBartzelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LIZARRUSTY TEAM Alineación oficial del equipo 'LIZARRUSTY TEAM' en el partido 1 - 1 FCBartzelona Alineación oficial del equipo 'FCBartzelona' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,6 % 3,9 % 77,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LIZARRUSTY TEAM

Goles Goles

  • 103 Minuto 44 (Gol por la derecha): LIZARRUSTY no perdien la fe, i al minut 44 del partit, Delfín Valero Martínez va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): LIZARRUSTY va estar a punt de posar-se per davant al minut 19 però Daniele Pietracaprina va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30 es va veure una gran oportunitat per a LIZARRUSTY per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Matías Lizarraga, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LIZARRUSTY, l'equip va recuperar la pilota al minut 78 i va contraatacar. En Lachezar Marinov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 37 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 37 va fer que Randolf Hagemeister de LIZARRUSTY hagués d'abandonar el terreny de joc. Luis Espín va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 14 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Matías Lizarraga, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.
  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Lachezar Marinov que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

FCBartzelona

Goles Goles

  • 173 Minuto 38 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Javier Bello Figueroa va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, un xut de Tomás Monserrat des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): En Ivan Kamenov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 284 Minuto 61 (Ocasión de penalti): Al minut 61 de joc, Tomás Monserrat de FCBartzelona va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Bello Figueroa de FCBartzelona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): En Rubén Fernández Madrigal ocupà el lloc d'en Evarist Munich al 44 minuts, dos minuts després que el jugador de FCBartzelona quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.