Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ho tornarem a fer (1459612) - CARTON DE HUEVO (310219) » 486827373: T44/J14/VI

Liga 486827373 Información oficial sobre el partido 486827373 en Hattrick

08.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / VI.485 (14803)

Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido 2 - 2 Salteadores de caminos Alineación oficial del equipo 'Salteadores de caminos' en el partido
0 - 1 Artem Morenkov (42')
Alfred Juberó (44') 1 - 1
Rudolf Rustad (69') 2 - 1
2 - 2 Afshin Yazdani (88')
Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido 2 - 2 Salteadores de caminos Alineación oficial del equipo 'Salteadores de caminos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Duvel Friends Alineación oficial del equipo 'Duvel Friends' en el partido 0 - 1 Salteadores de caminos Alineación oficial del equipo 'Salteadores de caminos' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Duvel Friends

Goles Goles

  • 140 Minuto 44 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Friends va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alfred Juberó aconseguint el 1 - 1.
  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): El Friends era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Rudolf Rustad va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Friends, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Rudolf Rustad va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Armando Boscán va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mauro Pollice de Friends es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Armando Boscán de Friends es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Salteadores de caminos

Goles Goles

  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Artem Morenkov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Salteadore.
  • 163 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al minut 88 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Afshin Yazdani que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 7 (Ocasión de falta): El Salteadore va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 7 amb un llançament de falta perillós. En Polat Sebu però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Alexandre Bloch ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, David Quast es va quedar sol davant del porter, al minut 43. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Salteadore que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfonso Alcázar, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 68 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Salteadore al minut 68, però el xut de Polat Sebu va topar amb la tanca defensiva.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Alfonso Alcázar va fer una jugada per la banda esquerra, però Lluís Puiggermanal va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maik Runde de Salteadore la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Artem Morenkov de Salteadore va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Julio Eidocaín va prendre el seu rol al minut 86.