Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

TalaveraFC (1335110) - CDE VARnet (1434228) » 486825385: T44/J2/VI

Liga 486825385 Información oficial sobre el partido 486825385 en Hattrick

16.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 2 / VI.450 (14768)

Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 1 - 0 CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido
Hendrik-Jan Maas (31') 1 - 0
Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 1 - 0 CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los toros sin cuernos Alineación oficial del equipo 'Los toros sin cuernos' en el partido 3 - 0 CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los toros sin cuernos

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Els seguidors del cuernos contenien la respiració mentre en Hendrik-Jan Maas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): cuernos per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 11, quan Miguel Morlanes va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Aparicio Baiña va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En János Novák es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Miguel Morlanes gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ahmet Turan Bayram va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hendrik-Jan Maas de cuernos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 16 (Tirita (médico)): Francesco Sciacqua es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): En Bùi Phúc Hồ va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.

CDE VARnet

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 74 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Edgar Barrio, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a cuernos, però Carlos Querquezana no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bonifác Sikeľ de VARnet amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.