Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.F LA SAETA RUBIA (440434) - delicatessanian (488081) » 486823602: T44/J10/VI

Liga 486823602 Información oficial sobre el partido 486823602 en Hattrick

11.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 10 / VI.418 (14736)

C.F LA SAETA RUBIA Alineación oficial del equipo 'C.F LA SAETA RUBIA' en el partido 0 - 4 delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido
0 - 1 Virgilio Generes (8')
0 - 2 Óscar Ríos Gómez (37')
0 - 3 Narciso Taroja (41')
0 - 4 Conrad Rovira (83')
C.F LA SAETA RUBIA Alineación oficial del equipo 'C.F LA SAETA RUBIA' en el partido 0 - 4 delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
C.F LA SAETA RUBIA Alineación oficial del equipo 'C.F LA SAETA RUBIA' en el partido 1 - 8 delicatessanian Alineación oficial del equipo 'delicatessanian' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F LA SAETA RUBIA

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Manhardt Brackwede no s'ho podia creure.
  • 242 Minuto 52 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 52 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Matti Wienchol, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 203 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Fernando Galdós i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a SAETA, però el xut de Hans Thorborn va sortir bastant desviat.

delicatessanian

Goles Goles

  • 171 Minuto 8 (Gol por el centro): En Virgilio Generes donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 8 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, delicatessanian va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Óscar Ríos Gómez.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Narciso Taroja va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Conrad Rovira va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 83, i va fer pujar el 0 - 4 per a delicatessanian.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Narciso Taroja. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josu Solares, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josu Solares va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Conrad Rovira va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Lesiones Lesiones

  • 093 Minuto 77 (Lesión (no subst.)): delicatessanian no podia fer cap canvi en Virgilio Generes va deixar el terreny de joc al minut 77 lesionat. L'equip va haver de jugar amb un home menys.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, OK potente): Alberto Rincón no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Josu Solares no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.