Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Filete de Corcho FC (776600) - Sotiello FC (777159) » 486821837: T44/J3/VI

Liga 486821837 Información oficial sobre el partido 486821837 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.387 (14705)

Frente Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Frente Onuba C.F.' en el partido 1 - 1 Puerto Real C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto Real C.F' en el partido
0 - 1 Guido Pasinelli (24')
Winston Barth (43') 1 - 1
Frente Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Frente Onuba C.F.' en el partido 1 - 1 Puerto Real C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto Real C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Frente Onuba C.F. Alineación oficial del equipo 'Frente Onuba C.F.' en el partido 2 - 1 Puerto Real C.F Alineación oficial del equipo 'Puerto Real C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frente Onuba C.F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 43 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Winston Barth va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Winston Barth va estar a punt d'avançar els locals al minut 47 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Livio Sambo va estar a punt d'acabar en gol al minut 48, però el porter visitant Claes Sunesson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 59 (Ocasión por el centro): En August Grütter va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Frente se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 70 (Tirita (médico)): Winston Barth va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Frente estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

Puerto Real C.F

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Frente. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guido Pasinelli la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Puerto es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Momme Krabbenschubser va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Flaviu Petraru, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guido Pasinelli de Puerto es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maor Fialko.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 11 (Tirita): Era el minut 11 quan després d'una dura entrada, el jugador Sidney Pielstroom de Puerto s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Després de 44 minuts jugats, Murathan Turan es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ibon Raimundo.