Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GORDOS S,A, (1600473) - Mou Team Mou (1336636) » 486820232: T44/J7/VI

Liga 486820232 Información oficial sobre el partido 486820232 en Hattrick

20.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 7 / VI.358 (14676)

Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 4 - 1 Real Sirist Club de Santander Alineación oficial del equipo 'Real Sirist Club de Santander' en el partido
0 - 1 Milan Skořepa (13')
Jesús Pérez Pastor (30') 1 - 1
Jesús Pérez Pastor (52') 2 - 1
Nuno Alberto Silva Morgado (79') 3 - 1
Hugo Contamina (82') 4 - 1
Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 4 - 1 Real Sirist Club de Santander Alineación oficial del equipo 'Real Sirist Club de Santander' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terres de l'Ebre C.F Alineación oficial del equipo 'Terres de l'Ebre C.F' en el partido 3 - 0 Real Sirist Club de Santander Alineación oficial del equipo 'Real Sirist Club de Santander' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terres de l'Ebre C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al T.Ebre una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jesús Pérez Pastor, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 30.
  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): En Rafael Alejandro Obregón entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al T.Ebre, un peu providencial d'en Jesús Pérez Pastor va situar el 2-1 al panell digital.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan T.Ebre va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nuno Alberto Silva Morgado des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del T.Ebre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Hugo Contamina va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nuno Alberto Silva Morgado va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Pietro Iannone al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jesús Pérez Pastor va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Carles Sesplugas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jorge Marichalar va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 78 (Lesión): Carles Sesplugas va sortir coix del terreny de joc, substituït per Costi Harabulă. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Real Sirist Club de Santander

Goles Goles

  • 186 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Santander va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Milan Skořepa.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Alessandro Leto va poder marcar per a Santander en un servei de cantonada picat per en Silviano Cunha Antunes quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 262 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Eenokki Ihalmo va fer una jugada per la banda esquerra, però Mario Alberto Villaoz va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yiotis Kromlidis de Santander va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eenokki Ihalmo de Santander va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.