Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Matalascañas FC (1334770) - LOS DE JOSE (1413995) » 486819995: T44/J4/VI

Liga 486819995 Información oficial sobre el partido 486819995 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VI.354 (14672)

A LA ESPERA F.C Alineación oficial del equipo 'A LA ESPERA F.C' en el partido 2 - 1 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
Przemysław Rząca (35') 1 - 0
1 - 1 Alberto Sánchez Siles (54')
Viorel Dascălu (71') 2 - 1
A LA ESPERA F.C Alineación oficial del equipo 'A LA ESPERA F.C' en el partido 2 - 1 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A LA ESPERA F.C Alineación oficial del equipo 'A LA ESPERA F.C' en el partido 2 - 1 LOS DE JOSE Alineación oficial del equipo 'LOS DE JOSE' en el partido
Tiene un resultado normal 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A LA ESPERA F.C

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Przemysław Rząca va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 35.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Viorel Dascălu va donar a ABE un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 36 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Viorel Dascălu va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Lanzelot Schnürer, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El jugador local Viorel Dascălu per poc que no incrementa el marcador al minut 43. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jens Kaltoft va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Germano Luisi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Lanzelot Schnürer de ABE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lanzelot Schnürer de ABE va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Germano Luisi de ABE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 28 (Lesión leve): En Luca Zorzon ocupà el lloc d'en Mikaël Roumier al 28 minuts, dos minuts després que el jugador de ABE quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 090 Minuto 44 (Tirita): Al minut 44, Guido Rosenhammer de ABE es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

LOS DE JOSE

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Alberto Sánchez Siles que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Es duien 2 minuts de partit jugats quan Wilfried Seller va estar a punt de posar per davant a JOSE amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Marco Barrea va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Lamberto Tibaldi va marcar al minut 10 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Heiðbert Ingvaldsson quasi aconsegueix empatar per JOSE al minut 40, però Marco Barrea va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Lamberto Tibaldi, al minut 44 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 262 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Murdo Holmes per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 73, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lamberto Tibaldi de JOSE va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Lamberto Tibaldi se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 76 (Evento clima: sol, K.O. potente): Lamberto Tibaldi estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.