Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Konoha (118088) - Los Halcones Dorados (1591192) » 486818885: T44/J6/VI

Liga 486818885 Información oficial sobre el partido 486818885 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.334 (14652)

F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 1 - 0 Los Halcones Dorados Alineación oficial del equipo 'Los Halcones Dorados' en el partido
Nicolas Rouchon (86') 1 - 0
F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 1 - 0 Los Halcones Dorados Alineación oficial del equipo 'Los Halcones Dorados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.Konoha Alineación oficial del equipo 'F.C.Konoha' en el partido 0 - 1 Los Halcones Dorados Alineación oficial del equipo 'Los Halcones Dorados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,2 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Konoha

Goles Goles

  • 115 Minuto 86 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 86 minuts de joc, Nicolas Rouchon, corrent com un esperitat, superà primer Tomás Callar per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 9 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el F.C.Konoha sortien al contraatac. La falta llançada per Carlos Vidarte va sortir força alta sense massa perill.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): En Nicolas Rouchon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Konoha va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ricardo Uncal, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 77 (Ocasión de contra por la izquierda): El F.C.Konoha va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 77, però en Francesc Alsina va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C.Konoha va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Amós Topete va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 87 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Mariusz Stodółka va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 87. En Amós Topete va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adam Lohrentz de F.C.Konoha va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Halcones Dorados

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Raphaël Sachser va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Dani Monsó, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.