Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Asturcon (799373) - land petanks (313287) » 486818657: T44/J5/VI

Liga 486818657 Información oficial sobre el partido 486818657 en Hattrick

06.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 5 / VI.330 (14648)

Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido 1 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
Heriberto Pío infante (57') 1 - 0
Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido 1 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting de Asturcon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Asturcon' en el partido 2 - 0 West Ham Ausa FC Alineación oficial del equipo 'West Ham Ausa FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Asturcon

Goles Goles

  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): En António Eduardo Gonçalves entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Sporting, un peu providencial d'en Heriberto Pío infante va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Sporting va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 44 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Heriberto Pío infante ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): Achille Celio de Sporting va abandonar el terreny de joc després de 44 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Paulo Capão va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 72 (Tirita): Era el minut 72 quan després d'una dura entrada, el jugador Jesús Liébana de Sporting s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

West Ham Ausa FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): WHAFC van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Juan Echarte des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 242 Minuto 66 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 66 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Juan Echarte, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): WHAFC va estar a punt d'empatar al 78 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Raúl Gorontiola que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 286 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 83 minuts, el WHAFC va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Antonio Jiménez Quirós de WHAFC es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En José Ernesto Bada es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.