Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pasmaos (1430429) - Mets FC (1599312) » 486817349: T44/J14/VI

Liga 486817349 Información oficial sobre el partido 486817349 en Hattrick

08.11.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 14 / VI.306 (14624)

favarium Alineación oficial del equipo 'favarium' en el partido 1 - 1 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
Vicenç Fuster (13') 1 - 0
1 - 1 Sami Huttunen (81')
favarium Alineación oficial del equipo 'favarium' en el partido 1 - 1 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
favarium Alineación oficial del equipo 'favarium' en el partido 2 - 0 Escupa fetges Alineación oficial del equipo 'Escupa fetges' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

favarium

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): favarium va posar-se per davant 1 - 0 al minut 13, quan Vicenç Fuster va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): Thomas Pérez hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Augusto Pêgo havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Al minut 34 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Hynek Šabacký de favarium va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nicolás Chala per poc que no incrementa el marcador al minut 50. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jaume Gornés va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Thomas Pérez va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 207 Minuto 82 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Taisto Melander va enviar un xut des de 40 metres al minut 82, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yasin Miriani de favarium va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 35 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Yasin Miriani de favarium per doble groga al minut 35.

Escupa fetges

Goles Goles

  • 142 Minuto 81 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 81 minuts quan Sami Huttunen va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Escupa.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Escupa, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Emiliano Maccarini va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 261 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Hauge Vilstrup quasi aconsegueix empatar per Escupa al minut 38, però Raúl Lama Alvarez va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): El Escupa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 74, però en Hauge Vilstrup va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Escupa va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Óscar Cortés va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84, un refús desafortunat de Raúl Lama Alvarez, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Óscar Cortés no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 9 (Lesión): Escupa es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alessandro Orizio no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Hauge Vilstrup al camp.