Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ruta de la Plata (1433808) - machos Balompie (125402) » 486812356: T44/J11/VI

Liga 486812356 Información oficial sobre el partido 486812356 en Hattrick

18.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 11 / VI.217 (14535)

FC MITITELU CRAIOVA Alineación oficial del equipo 'FC MITITELU CRAIOVA' en el partido 1 - 1 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
0 - 1 Santiago Ascariz (49')
Javier Gómez Martelo (85') 1 - 1
FC MITITELU CRAIOVA Alineación oficial del equipo 'FC MITITELU CRAIOVA' en el partido 1 - 1 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC MITITELU CRAIOVA Alineación oficial del equipo 'FC MITITELU CRAIOVA' en el partido 1 - 2 machos Balompie Alineación oficial del equipo 'machos Balompie' en el partido
Tiene un resultado normal 1.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC MITITELU CRAIOVA

Goles Goles

  • 116 Minuto 85 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 85, en Enrico Salzillo del MITITELU va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Javier Gómez Martelo que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Konstancjusz Hara va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de MITITELU que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 87 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Jokin Learreta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.

machos Balompie

Goles Goles

  • 171 Minuto 49 (Gol por el centro): En Santiago Ascariz donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 49 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 5, quan en Krisztofer Gruber va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Al minut 6 de partit, Alois Rogmann quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 9 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Flavius Tulearcă al minut 9 semblava entrar, però Søren Arentoft va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Krisztofer Gruber va marcar al minut 34 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Balompie que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pere Francesc Fenoll, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Flavius Tulearcă no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.