Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Cristianeta (1336348) - A.C. Aros de Cebolla (1368441) » 486808817: T44/J9/VI

Liga 486808817 Información oficial sobre el partido 486808817 en Hattrick

04.10.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 9 / VI.154 (14472)

super jugadores Alineación oficial del equipo 'super jugadores' en el partido 2 - 0 PiñaTeam Alineación oficial del equipo 'PiñaTeam' en el partido
Álfur Aðalbergsson (31') 1 - 0
Zoltán Hámori (77') 2 - 0
super jugadores Alineación oficial del equipo 'super jugadores' en el partido 2 - 0 PiñaTeam Alineación oficial del equipo 'PiñaTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
super jugadores Alineación oficial del equipo 'super jugadores' en el partido 2 - 2 PiñaTeam Alineación oficial del equipo 'PiñaTeam' en el partido
Tiene un resultado normal 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,6 % 24,7 % 26,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

super jugadores

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Álfur Aðalbergsson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del jugadores se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 137 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 77 una excel·lent centrada de Paolo Rizzioli va arribar a Zoltán Hámori, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 12 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 12 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Mobassir Moshtak va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Mobassir Moshtak! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicola Fiore de jugadores es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Manuel Candamo de Tablas, jugador de jugadores, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 40. Enrique Alesanco, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de jugadores André Claus va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. André de Bruijn va entrar en el seu lloc.

PiñaTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Santiago Puig Saura va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 205 Minuto 49 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Enrique Peña de PiñaTeam va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Juan Vallber al minut 49 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 262 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): PiñaTeam va estar a punt d'empatar al 59 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Diego Elorio que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Sebastián Martín Aldea va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Danny Oude-Luttikhuis no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 250 Minuto 85 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Iván Salas l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Elorio de PiñaTeam es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Diego Elorio se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): En Roberto Del Llano de PiñaTeam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Argider García-Drake va prendre el seu rol al minut 87.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Santiago Puig Saura, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.