Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

darcksite (801999) - Atlético Talavera (312756) » 486808393: T44/J1/VI

Liga 486808393 Información oficial sobre el partido 486808393 en Hattrick

09.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 1 / VI.147 (14465)

* F.C. IMPERIAL * Alineación oficial del equipo '* F.C. IMPERIAL *' en el partido 1 - 1 _Atlético Talavera_ Alineación oficial del equipo '_Atlético Talavera_' en el partido
Guillem Palou (18') 1 - 0
1 - 1 辜 (Gu) 轩仁 (Xuanren) (72')
* F.C. IMPERIAL * Alineación oficial del equipo '* F.C. IMPERIAL *' en el partido 1 - 1 _Atlético Talavera_ Alineación oficial del equipo '_Atlético Talavera_' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
* F.C. IMPERIAL * Alineación oficial del equipo '* F.C. IMPERIAL *' en el partido 3 - 0 _Atlético Talavera_ Alineación oficial del equipo '_Atlético Talavera_' en el partido
Tiene mala suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

* F.C. IMPERIAL *

Goles Goles

  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Talavera. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Guillem Palou la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del IMPERIAL es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 18.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): IMPERIAL va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ekain Gómez Dávila en un 1 contra 1 amb el porter Luis Ríos Jiménez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Ekain Gómez Dávila de IMPERIAL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): En Gigi Zanesi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Thor Sandvik, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 es va veure una gran oportunitat per a IMPERIAL per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tinu Scheffner, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

_Atlético Talavera_

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 72, en David Azabache del Talavera va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a 辜 (Gu) 轩仁 (Xuanren) que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Talavera van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 26, però 辜 (Gu) 轩仁 (Xuanren) va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 286 Minuto 77 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 77, el Talavera estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Aner Martikorena va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Jesús Villa Fernández no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.
  • 305 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en David Azabache no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.