Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hacendia FC (1591144) - valencialegends (310880) » 486807403: T44/J4/VI

Liga 486807403 Información oficial sobre el partido 486807403 en Hattrick

30.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 4 / VI.129 (14447)

Porco Jones Alineación oficial del equipo 'Porco Jones' en el partido 2 - 6 Taganana CF Alineación oficial del equipo 'Taganana CF' en el partido
Hernâni Silva (5') 1 - 0
1 - 1 Franciscano Cicero (32')
1 - 2 Cesc Baylach (34')
1 - 3 Enrique Díaz de Ledesma (39')
Alfredo Iannamorelli (42') 2 - 3
2 - 4 Juan Carlos Jayaga (54')
2 - 5 André Linders (55')
2 - 6 Juan Carlos Jayaga (59')
Porco Jones Alineación oficial del equipo 'Porco Jones' en el partido 2 - 6 Taganana CF Alineación oficial del equipo 'Taganana CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Porco Jones Alineación oficial del equipo 'Porco Jones' en el partido 0 - 2 Taganana CF Alineación oficial del equipo 'Taganana CF' en el partido
Tiene suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Porco Jones

Goles Goles

  • 186 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Porco va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Hernâni Silva, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.
  • 140 Minuto 42 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Porco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Alfredo Iannamorelli va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): Porco va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Alfredo Iannamorelli va anar a parar a les mans del porter.
  • 242 Minuto 74 (Ocasión de contra por la izquierda): Porco van sortir al contraatac al minut 74, però Hernâni Silva va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Porco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ildefonso Cela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mika Heimala de Porco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guy Tabakman.

Taganana CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Cesc Baylach estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Franciscano Cicero va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 32.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Cesc Baylach que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Enrique Díaz de Ledesma va aprofitar un error defensiu al minut 39, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Taganana.
  • 183 Minuto 54 (Gol por la derecha): Al minut 54, un xut de Juan Carlos Jayaga des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 55 de partit va donar a Taganana l'avantatge per 2 - 5. André Linders en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Juan Carlos Jayaga va ser l'anotador del 2 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Taganana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Miguel Oro va desviar el xut final de Franciscano Cicero després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 206 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Quan ningú s'ho esperava, en André Linders va disparar a porteria sense angle, però va errar. Se'n va endur l'escridassada del company que esperava el centre de la mort.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Franciscano Cicero va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Cesc Baylach va entorpir al marcador d'en José Guastini per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 80 (Lesión): Taganana es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Tom Pike no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Víctor Vivet al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Filip Anné va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.