Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Pesabuches (1364933) - AM3 TEAM (440912) » 486807184: T44/J6/VI

Liga 486807184 Información oficial sobre el partido 486807184 en Hattrick

13.09.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 6 / VI.125 (14443)

Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 1 - 1 Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido
0 - 1 Sergio Guarrat (29')
Gildardo De Brigard (88') 1 - 1
Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 1 - 1 Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pesabuches Alineación oficial del equipo 'Los Pesabuches' en el partido 2 - 1 Juventud de Vega Alineación oficial del equipo 'Juventud de Vega' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,5 % 0,4 % 8,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pesabuches

Goles Goles

  • 113 Minuto 88 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pesabuches amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 88, deixant Gildardo De Brigard en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Miguel Carrizo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Gundar Aspai va estar a punt d'avançar els locals al minut 14 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 213 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): El Pesabuches va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Sixto Esmorede la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): En Daniel Salip va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 70, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): Gildardo De Brigard hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Josep Maria Asins havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Juventud de Vega

Goles Goles

  • 173 Minuto 29 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Sergio Guarrat va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Alberto Arrebola de Juventud va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 74 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Arrebola de Juventud amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.