Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

shib (491152) - Bcn Soviets (1420597) » 486807019: T44/J3/VI

Liga 486807019 Información oficial sobre el partido 486807019 en Hattrick

23.08.2014 14:00:00
Liga: Temporada 44 / Jornada 3 / VI.122 (14440)

Hazte un chiri! Alineación oficial del equipo 'Hazte un chiri!' en el partido 3 - 0 Mangueres Team Alineación oficial del equipo 'Mangueres Team' en el partido
Luka Trifunović (15') 1 - 0
Jerry den Bakker (36') 2 - 0
Jerry den Bakker (42') 3 - 0
Hazte un chiri! Alineación oficial del equipo 'Hazte un chiri!' en el partido 3 - 0 Mangueres Team Alineación oficial del equipo 'Mangueres Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hazte un chiri! Alineación oficial del equipo 'Hazte un chiri!' en el partido 2 - 0 Mangueres Team Alineación oficial del equipo 'Mangueres Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hazte un chiri!

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): chiri! prenia la batuta de l'encontre al minut 15, quan en Luka Trifunović va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 36 (Gol de falta): El gol de falta de Jerry den Bakker sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 36 i ampliar l'avantatge de chiri! a 2 - 0.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): En Jerry den Bakker va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 17 (Ocasión de falta): Jerry den Bakker va sorprendre Brane Lazarević amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El chiri! ho intentava per la dreta per mitjà de Gustavo Vidanía, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Tenzin Schoppert després que el jugador de chiri! li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): Luka Trifunović de chiri! va abandonar el terreny de joc després de 38 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Benet Lagos Mármol va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 68 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Jean Chapelet tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Mangueres Team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Fulvio Germanò que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gueres va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Hugh Schendel va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gueres va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Fabian Piu, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 80 (Ocasión de contra por el centro): En Wojciech Fruba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Barrenechea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 77 (Evento clima: sol, OK técnico): En Manuel Barrenechea va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.